Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Осінній футбольний турнір

Дата: 15.10.2023 17:37
Кількість переглядів: 186

Фото без описуСьогодні на спортивному майданчику Андріївського закладу загальної освіти відбувся осінній дитячо-юнацький турнір, який організував та проводив місцевий тренер громадської організації футбольного клубу «Авангард» с.Андріївка Петро Клочник за сприянням селищного голови Романа Фурди та підтримки депутатів ради Володимира Шеремети, Романа Форошівського, Романа Башка, Степана Вольського.

У змаганнях взяли участь 10 футбольних команд, які були поділені на дитячу та старшу групу. Серед учасників – це команди з Буська, Кам’янка-Бузької, Золочева, Зборів, Андріївки, Суходолля, Бережан. Турнір був приурочений до Дня створення УПА.

Привітати учасників футбольного турніру завітали селищний голова Роман Фурда, староста Мирослава Когут, директор Андріївського закладу загальної освіти Павло Теодоровський, голова Асоціації футболу Золочівського району Степан Вольський.

Фото без описуСелищний голова Роман Фурда побажав усім спортсменам та шанувальникам здорового способу життя, міцного здоров’я, вдалих стартів та піднесення нових спортивних і життєвих висот в ім’я процвітання України. Подякував тренерам та учасникам за участь у спортивних змаганнях, які примножують спортивну славу громади та за особистий внесок у популяризацію фізичної культури і спорту.

За результатами змагань молодшої групи відзначено:

📌4 місце – ФК «Сокіл» (с.Андріївка);

📌3 місце – ФК м.Зборів

📌2 місце – ФК м.Бережани;

📌1 місце – ФК м.Золочів;

▶️За результатами змагань молодшої групи відзначено:

📌5 місце – ФК м.Суходоли;

📌4 місце – ФК м.Кам’янка-Бузька;

📌3 місце – ФК м.Буськ;

📌2 місце – ФК «Сокіл» (с.Андріївка);

📌1 місце – ФК м.Золочів

▶️Переможці та призери отримали медалі та Кубки.

▶️У двох категоріях також були відзначені кращі гравці та воротарі. Учасники змагань задоволені грою і зазначають, що покриття майданчика – одне із кращих, де їм доводилось брати участь у турнірах.

Організатор, тренер дитячої команди Петро Клочник розповів, що місяць тому їхня команда брала участь у с.Суходоли, де здобули перше місце. Учасники, які там брали участь, були запрошені до с.Андріївка. Тож на сьогоднішніх змаганнях зібрались майже 150 дітей. В усьому тренеру допомагає учениця 10-класу Андріївської ЗЗСО Мар’яна Павук, яка під час нагородження також була відзначена Подякою.

Після нагородження голова Асоціації футболу Золочівського району Степан Вольський підсумував результати Чемпіонату серед ветеранів 40+. Подяками за розвиток ветеранського футболу були відзначені Роман Форошівський та Роман Башко. Також Подяками відзначено Петра Клочніка, Олега Буду.

Кращим воротарем серед ветеранів відзначено Андрія Мельника, а кращим гравцем району серед ветеранів нагороджено Ярослава Анклевича. Переможцем серед ветеранів став ФК «Сокіл» (с.Андріївка).

Свою нагороду за сприяння футболу в громаді від голови Асоціації футболу Золочівщини отримав селищний голова Роман Фурда.

Завершилась офіційна частина виконанням учасниками змагань Гімну України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь