Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

У селі Задвір`я для дітей та молоді відкрили спортивний майданчик із штучним трав`яним покриттям

Дата: 26.10.2023 16:34
Кількість переглядів: 209

Фото без описуСпортивний майданчик облаштували за кошти обласного та селищного бюджету в межах реалізації Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини.

Сьогодні на відкриття спортивного поля розміром 22х42 м на території Задвір`янського ОЗЗСО І-ІІІ ст. завітали заступник начальника управління молоді та спорту Львівської ОВА Андрій Тур, заступник голови Золочівської РДА Віктор Олійник, селищний голова Роман Фурда, начальник відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської селищної ради Олена Ільницька, староста Задвір`янського старостинського округу Едуард Марціняк, отці Петро та Михайло Гунчаки, педагоги, батьки, діти та громада села.

Фото без описуСвято розпочалось з виконання державного Гімну України та вшанування хвилиною мовчання пам`яті загиблих захисників та захисниць України.

Місцеве духовенство поблагословили та здійснили чин освячення майданчика.

Привітав громаду заступник начальника управління молоді та спорту Львівської ОВА Андрій Тур, який зазначив, що завдяки реалізації Програми маємо такий чудовий для дітей та молоді спортивний майданчик з штучним трав`яним покриттям, що дасть змогу для дітей активно проводити дозвілля, популяризувати спорт та вести здоровий спосіб життя.

Селищний голова Роман Фурда подякував голові Львівської ОВА Максиму Козицькому, начальнику управління молоді та спорту Львівської ОВА Роману Хім`яку, підрядній організації та всім, хто приклався до облаштування спортивного майданчика.

Фото без опису«На сьогоднішній день популяризація спортивного дозвілля серед молоді є невід’ємною частиною освітнього процесу. Це свідчить про те, що наша нація прагне до досконалості, вірить у свої сили, перемогу та тренує впевненість та витримку», - зазначив Роман Фурда.

Директор Задвір`янського ОЗЗСО І-ІІІ ст. Антін Максимів висловив слова подяки обласному та селищному керівництву, відділу освіти та наголосив, що спортсменів маємо виховувати з дитинства.

Також урочистості супроводжувались святковим концертом. Гостям та мешканцям українську пісню, танці дарували місцеві вихованці школи. На радість відкриття спортивного майданчика діти влаштували флешмоб.

На завершення заходу настав час випробувати спортивний майданчик у дії. І право першого удару по м`ячу надали селищному голові Роману Фурді.

Опісля урочистої частини відбулися перші змагання серед футбольних шкільних команд з Полтви, Задвір`я та Полонич.

Зазначимо, що за останні три роки у Красненській ТГ значно зміцнилася матеріально-технічна база фізичної культури та спорту, збільшилась кількість доступних об’єктів для проведення фізкультурно-оздоровчої та спортивно-масової роботи серед населення. Зокрема, минулого року встановлено та відкрито спортивний майданчик зі штучним покриттям на території Красненського ЗЗСО №2, закуплено чимало спортивного інвентарю для проведення змагань. І все це завдяки спільним зусиллям обласного та селищного керівництва, депутатського корпусу селищної ради, виконавчого комітету, педагогів та активних батьків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь