Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Селищний голова Роман Фурда перебуває з робочою поїздкою в Словаччині

Дата: 21.11.2023 09:01
Кількість переглядів: 113

Фото без описуУ місті Братислава (Словаччина), стартувала ХVІІ Центральноєвропейська енергетична конференція (СЕЕС – Central European Energy Conference) – щорічний захід у регіоні, що збирає разом представників Євросоюзу, керівників державних структур Центральної та Східної Європи, керівництво аналітичних центрів, експертів, голів міст і громад та бізнес-середовище для відвертої розмови про майбутнє в контексті енергетичних та кліматичних проблем, сучасні виклики цієї царини та способи їх вирішення.

Метою конференції є об'єднання провідних зацікавлених сторін з енергетичного сектору Центральної Європи та пошук кращих рішень щодо енергетичної та кліматичної політики для всього ЄС з більшою проактивністю та залученням Центральної Європи.

Фото без описуІз вступною промовою перед учасниками виступив генеральний директор Директорату Єврокомісії з питань клімату (DG CLIMA - Directorate-General Climate Action) Курт Ванденберг. Він наголосив на необхідності невідкладних заходів для пом’якшення впливу зміни клімату, зменшення кількості викидів та відповідального господарювання. Прозвучала інформація про розробку нових вимог щодо обсягів викидів до 2040 року.

Вже всьоме у конференції бере участь делегація Асоціації "Енергоефективні міста України". Цьогоріч серед них - селищний голова Роман Фурда.

Зазначимо, що в Красненській громаді розпочато реалізацію кількох проектів, які стосуються енергоефективності комунальних закладів, зокрема садочки та школи, які після початку повномасштабного вторгнення призупинились, але обов'язково повернемось до реалізації після Перемоги.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь