A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Селищний голова Роман Фурда взяв участь у Форумі регіонального розвитку

Дата: 14.12.2023 18:41
Кількість переглядів: 85

Фото без описуВ заході також взяли участь представники ЄС в Україні, міжнародних неурядових організацій, Верховної Ради України, ОДА, обласної ради, місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, громадянського суспільства та бізнес-середовищ.

На панельних сесіях учасники форуму дискутували щодо формування ефективної регіональної політики в контексті євроінтеграції; про розвиток громад в умовах воєнного стану; залучення міжнародних партнерів та допомоги. Говорили і про пошук шляхів реалізації проектів регіонального розвитку, створення сприятливих та рівних умов для ведення бізнесу, залучення інвестицій та стимулювання експортної діяльності в регіоні.

Також в рамках форуму відбувся благодійний аукціон на підтримку бійців 125-ої бригади ТРО ЗСУ. На аукціоні були представлені чотири унікальні лоти: дерев'яний Щит з Гербом України та Архангелом Михаїлом – символ мужності та перемоги над злом з написом «QUIS ET DEUS»; ексклюзивна Колекція Шевронів – зібрання відзнак із 60-и бригад, що відображають дух та історію наших військових; срібна Купюра Номіналом 10 Гривень – раритетний зразок з сертифікатом автентичності у стильному футлярі та прапор 125-ої бригади підписаний бійцями.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь