Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Виконком: важливі питання розглянуто

Дата: 28.12.2023 10:48
Кількість переглядів: 61

Фото без описуВчора 27-го грудня під головуванням селищного голови Романа Фурди відбулось 94-те засідання виконавчого комітету Красненської селищної ради, на якому розглянуто 15 важливих питань, зокрема: представлення до нагороди «ПОЧЕСНИЙ ЗАХИСНИК УКРАЇНИ З КРАСНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ» (посмертно), соціальні питання, допомога військовим, питання освіти, медицини, Центру надання соціальних послуг та інше…

Детальніше:

Фото без описуРозпочали з затвердження представлених до нагороди відзнакою Красненської селищної ради «ПОЧЕСНИЙ ЗАХИСНИК УКРАЇНИ З КРАСНЕНСЬКОЇ ГРОМАДИ» (посмертно) за захист незалежності та територіальної цілісності України 34-х бійців.

В межах розгляду соціальних питань, надали дозвіл на дарування житлового будинку та земельної ділянки, де зареєстрована малолітня, враховуючи інтереси дитини. Прийняли рішення про звернення до суду щодо призначення опікунів над трьома жителями Красненської територіальної громади, які цього потребують.

Затвердили Порядок надання одноразової матеріальної допомоги пораненим особам, які брали (беруть) безпосередню участь у бойових діях або забезпечували (забезпечують) здійснення заходів з національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації проти України на 2024 рік. Аналогічний Порядок зазначених виплат діяв і у 2023 році. Селищний голова Роман Фурда повідомив, що завдяки місцевій програмі та Порядку таких виплат, у 2023 році допомогли 60-ти пораненим на суму 600 тис. грн., але є ще поранені з Красненської ТГ, яким потрібна допомога.

Затвердили Порядок забезпечення поховання померлих (загиблих) військовослужбовців, ветеранів війни та осіб, які захищали незалежність, суверенітет та територіальну цілісність України і брали безпосередню участь антитерористичній операції / заходах із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації у Донецькій та Луганській областях (операції Обʼєднаних сил) / заходах, необхідних для забезпечення оборони України, захисту безпеки населення та інтересів держави у зв’язку з військовою агресією російської федерації проти України на 2024 рік. Аналогічний також діяв у 2023 році.

Фото без описуЗатвердили також Порядок виплати одноразової грошової допомоги громадянам – жителям Красненської територіальної громади, які проходять військову службу в Збройних Силах України за контрактом на 2024 рік в сумі 10 тис. грн. на кожного бійця.

Затвердили Порядок надання одноразової матеріальної допомоги учасникам бойових дій в Республіці Афганістан та родинам загиблих учасників бойових дій в Республіці Афганістан.

Затвердили Порядок організації поховання померлих одиноких громадян, осіб без певного місця проживання, громадян, від поховання яких відмовилися рідні.

Затвердили структуру та штатний розпис комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області. Більшість працівників - це люди, які здійснюють догляд за одинокими особами пенсійного віку та одинокими особами з інвалідністю.

Затвердили штатний розпис КНП Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області «Красненська міська лікарня» на 2024 рік. До попереднього штатного розпису додані лікарі дерматовенеролог, отоларинголог, психіатр, педіатр, нарколог…

Розглянули питання оплати за харчування дітей в закладах освіти Красненської селищної ради. В закладах дошкільної освіти 70% оплати здійснюється з селищного бюджету та 30% оплачують батьки. Усі пільги щодо харчування дітей (зокрема тих категорій дітей, які харчуються безкоштовно), які діяли у 2023 році продовжують діяти на 2024 рік.

Обговорили питання перепоховання останків померлого та ін..

Члени виконавчого комітету селищної ради сподіваються, що наступний 2024 рік буде кращий ніж цей і принесе Україні перемогу, мир та спокій!

Також на засідання виконавчого комітету завітали колядники КЗ "Центр культури і дозвілля" Красненської селищної ради, які заколядували присутнім та побажали усім мирного неба над головою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь