Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Для комп’ютерного класу Куткірської школи передано п’ять сучасних ноутбуків

Дата: 26.01.2024 19:30
Кількість переглядів: 84

Фото без описуЗ метою покращення матеріально-технічної бази школи закуплено та передано п'ять ноутбуків для комп’ютерного класу Куткірської філії Красненського ОЗЗСО І-ІІІ ступенів №1.

Керівниця філії школи Анжела Комарницька каже, що на сучасному етапі організації роботи закладу освіти наявність ноутбуків в класах, починаючи з початкової школи, – це ключ до якісного навчання. Наявна техніка в школі вже давно відслужила своє і потребувала заміни.

Тому для оновлення матеріально-технічної бази за сприяння селищного голови Романа Фурди, депутатського корпусу, виконавчого комітету та відділу освіти, культури, розвитку туризму молоді та спорту Красненської селищної ради за кошти селищного бюджету було придбано сучасні ноутбуки, які дадуть можливість працівникам освіти якісніше проводити навчання для школярів і забезпечити їм зручності навчального процесу в сьогоднішніх умовах.

«Вся шкільна родина - адміністрація, вчителі, учні, батьки адресують щирі слова вдячності Красненській селищній раді (Фурда Р.Я.), депутату Бруцяк Б.В., відділу освіти, культури, молоді та спорту (Ільницька О.І., Турчин А.І.) за добру справу щодо забезпечення школи комп`ютерною технікою, - каже місцева педагогиня Ольга Куровська. - Важко переоцінити важливість допомоги, яку ви надаєте нашим школярам, даруючи їм можливість навчатись за допомогою сучасних комп`ютерів. Дякуємо за те, що проблеми навчання дітей не залишили вас байдужими, дякуємо за своєчасну та необхідну допомогу в такий складний і не простий час, за те що не залишились і не залишаєтесь осторонь проблем тих, хто її потребує, а всіляко намагаєтеся внести частку своєї душі і праці у спільну мету – перемогу над ворогом. Перемога прийде обов’язково! Ми будемо наближати її разом - кожен на своєму фронті!».

За словами т.в.о. начальника відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту Красненської селищної ради Олени Ільницької, також було придбано ще два ноутбуки для користування адміністрації закладів дошкільної освіти (ДНЗ «Калинонька» та ДНЗ «Курочка Ряба»).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь