Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Повідомлення про проведення громадських слухань щодо Проєкту детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування виробничих приміщень в межах вул.Центральна в с.Андріївка Красненської селищної ради Золочівського району Льві

Дата: 21.02.2024 17:37
Кількість переглядів: 89

Повідомлення про проведення громадських слухань щодо

Проєкту детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування виробничих приміщень в межах вул.Центральна в с.Андріївка Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області та проєкту звіту та супутніх документів про стратегічну екологічну оцінку до ДПТ

1)" Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування виробничих приміщень в межах вул.Центральна в с.Андріївка Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області"

2) «Проєкт звіту та супутніх документів про стратегічну екологічну оцінку до детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування виробничих приміщень в межах вул.Центральна в с.Андріївка Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області»

3) Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Красненська селищна рада (80560, Львівська обл., Золочівський район, смт. Красне, вул. Івана Франка, буд. 2а).

Розробник ДПТ – ТзОВ «Інститут геоінформаційних систем».

Розробник СЕО – ФОП Лев Романа Любомирівна

4) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», наступна:

- Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення на офіційному сайті з 21.02.24 р. по 22.03.24 р.;

- Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ можна за адресою: Красненська селищна рада (80560, Львівська обл., Золочівський район, смт. Красне, вул. Івана Франка, буд. 2а, krasne-otg@ukr.net.), а також старостинське приміщення Андріївського старостинського округу (відповідальний староста Когут М.). Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил в письмовій формі.

- Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

22.03.24 року о 12:00 в приміщенні  народного дому с.Андріївка Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області. Відповідальна особа за проведення громадських слухань - головний архітектор ВЛАДИКА Мар’яна

- Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується проекту є Красненська селищна рада.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ: не передбачено.

ДПТ

Записка

Звіт СЕО


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь