A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Сесія ради: нагороди родинам загиблих воїнів, підтримка ЗСУ та нові депутати

Дата: 29.02.2024 21:59
Кількість переглядів: 90

Фото без описуСьогодні, 29 лютого, під головуванням селищного голови Романа Фурди відбулась 34-та чергова сесія Красненської селищної ради VIII скликання, на порядок денний якої були винесені понад 40 питань. У пленарному засіданні взяли участь 17 з 26-х депутатів.

Розпочалась сесія з виконання Гімну України.

Далі відбулося вручення державних нагород родинам наших загиблих захисників. Укази Президента України В.Зеленського «Про відзначення державними нагородами України» зачитав офіцер командування Другого відділу Золочівського РТЦК та СП Богдан Кубіцький.

За особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку нагороджено: відзнакою Президента України «За оборону України» КОБИЛЮХА Володимира Богдановича солдата (указ №559/2022 від 05.08.2022 року), мешканець с.Скнилів; орденом «За мужність» ІІ ступеня – МИКИТЮКА Василя Дмитровича (посмертно) головного сержанта (указ №517/2023 від 24.08.2023 року), мешканець с.Сторонибаби; орденом «За мужність» ІІІ ступеня – КОРОЛЯКА Романа Романовича (посмертно) солдата (указ №550/20232 від 01.09.2023 року), мешканця смт.Красне; орденом «За мужність» ІІІ ступеня – ОЛІЙНИКА Андрія Петровича (посмертно) старшого солдата (указ №599/2023 від 28.09.2023 року), мешканця с.Андріївка; орденом «За мужність» ІІІ ступеня – ШМИГЕЛЬСЬКОГО Віталія Ігоровича (посмертно) солдата (указ №438/2023 від 18.07.2023 року), мешканця смт.Красне.

Вручив нагороди рідним воїнів, які віддали своє життя за Україну, селищний голова Роман Фурда.

Далі заступник голови Красненської селищної ТВК Леся Кравчук зачитала Постанови виборчої комісії, про визнання обраними депутатами селищної ради за єдиним виборчим списком наступних за черговістю кандидатів в депутати Красненської селищної ради 8 скликання у територіальному виборчому списку політичної партії «ГОЛОС» ТИЖАЙ Андрія Олеговича та від політичної партії ВО «Батьківщина» ЗЕЛЕНЮХ Людмилу Павлівну.

Селищний голова Роман Фурда привітав новообраних депутатів та вручив посвідчення.

Далі депутати приступили до порядку денного. Зокрема, внесли зміни до складу постійних депутатських комісій Красненської селищної ради; Регламенту Красненської селищної ради Красненської селищної територіальної громади; Програми приведення захисних споруд цивільного захисту, протирадіаційних укриттів (ПРУ) у готовність до укриття населення на 2022-2025 роки та у структуру та штатний розпис апарату управління та виконавчих органів Красненської селищної ради на 2024 рік.

Також затвердили Положення та Регламент про відділ ЦНАП у новій редакції; Перелік адміністративних послуг, що надаються у віддалених робочих місцях адміністраторів ЦНАП у старостинських округах; Програму створення резерву матеріально-технічних ресурсів для запобігання та ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру та їх наслідків Красненської селищної ради на 2024-2025 роки; Програму покращення матеріально-технічної бази 5 ДПРЗ Головного управління ДСНС України у Львівській області; Програму технічного і фінансового забезпечення, удосконалення та розвитку системи централізованого оповіщення і зв’язку Красненської територіальної громади на 2024-2025 роки; Програму реалізації Стратегії впровадження реформи шкільного харчування до 2027 року, а також Цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту в Красненській територіальній громаді на період 2024-2026р.р.

Окрім того, розглянули питання, що стосуються закупівлі та передачу майна для потреб Збройних Сил України.

В ході роботи депутати затвердили звіт про виконання бюджету Красненської ТГ за 2023 рік та внесли зміни та доповнення до показників селищного бюджету на 2024 рік.

З основного, зокрема, виділено:

✅300 тис. грн. на Комплексну програму соціального захисту населення Красненської ТГ на 2024-2025 роки для надання соціальних гарантій фізичним особам, які надають соціальні послуги громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та ін.;

✅250 тис. грн. на Програму виплати одноразової адресної допомоги малозабезпеченим громадянам Красненської ТГ у 2023-2025 роках;

✅100 тис. грн. на Комплексну програму соціальної підтримки Захисників та Захисниць України та членів їх сімей Красненської ТГ на 2024-2025 роки для забезпечення виплати допомоги пораненим;

✅260 тис. грн на виконання Комплексну програму підтримки ЗСУ та інших воєнізованих підрозділів, що беруть безпосередню участь у бойових діях, пов’язаних з захистом незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України на 2022-2024 роки.

Ще перенаправлено кошти Відділу освіти, культури, розвитку туризму, молоді та спорту:

📌50 тис. грн. – для придбання вхідних дверей для Народних домів с.Полтва та Бортків;

📌50 тис. грн. – для придбання акустичної системи;

📌1 тис. грн. – на освітні послуги у сфері цивільного захисту;

📌3 тис. 360 грн. на навчання із організації закупівель;

📌50 тис. грн. – на Цільову соціальну програму розвитку фізичної культури і спорту в Красненській ТГ на період 2024-2026 р. р.

Також було розглянуто низку земельних питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь