Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Заступник голови Золочівської РДА провів виїзний прийом громадян

Дата: 15.03.2024 15:20
Кількість переглядів: 132

Фото без описуСьогодні, 15 березня, за дорученням голови Золочівської РДА Василя Маркевича, його заступник Богдан Гринишин провів виїзний прийом у Красненській громаді.

На прийомі побували представники ветеранських організацій Мар’ян Длугош, Володимир Михайлюк, старости Андріївського старостинського округу Мирослава Когут та Задвір'янського старостинського округу Едуард Марціняк, мешканка села Сторонибаби Ірина Виниченко.

Фото без описуБуло порушено ряд наболілих питань, зокрема питання про стан дорожнього покриття доріг обласного значення Сторонибаби-Чучмани, Андріївка-Бортків, Задвір’я-Полоничі; питання щодо відновлення руху низки електропоїздів; піднімалось питання екології, соціального захисту та залучення громадян до національно-патріотичного виховання.

Богдан Гринишин надав кваліфіковані роз'яснення та відповіді на всі порушені питання, а відповідним працівникам РДА дасть відповідні доручення щодо оперативного опрацювання та остаточного вирішення звернень громадян.

Фото без описуТакож, під час візиту до громади, заступник голови Золочівської РДА Богдан Гринишин поспілкувався з директоркою КЗ «Центр культури і дозвілля» Красненської селищної ради Оксаною Кушинською та обговорили культурний фронт громади, діяльність Центру та плани на майбутнє.

 

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь