Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Повідомлення про проведення громадських слухань щодо "Проекту внесення змін в детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Ів.Франка,1-А в смт.Красне Красненської селищної ради

Дата: 28.03.2024 12:49
Кількість переглядів: 29

«Повідомлення про проведення громадських слухань щодо Проекту внесення змін в детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Ів.Франка,1-А в смт.Красне Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області  з метою врахування громадських інтересів»

1)" Внесення змін в детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Ів.Франка,1-А в смт.Красне Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області"

2) Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ – Красненська селищна рада (80560, Львівська обл., Золочівський р-н, смт. Красне, вул.Івана Франка 2а. Тел. (03264) 2-23-42, 2-22-92).

Розробник ДПТ – ТзОВ «Інститут геоінформаційних систем».

3) Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій згідно з Постановою Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проектів містобудівної документації на місцевому рівні» наступна:

-Дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення на офіційному сайті з 29.03.2024 р. по 28.04.24 р.;

-Ознайомитися з проектом, надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ можна за адресою: Красненська селищна рада (80560, Львівська обл., Золочівський р-н, смт. Красне, вул.Івана Франка 2а. Тел. (03264) 2-23-42, 2-22-92).

 Пропозиції та зауваження громадськості мають бути обґрунтовані, а також містити посилання на положення відповідних законодавчих та інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил в письмовій формі.

- Дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань: 30.04.24 року о 11:00 в приміщенні Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області за адресою: смт. Красне, вул.Івана Франка 2а.  

Відповідальна особа за проведення громадських обговорень -начальник відділу архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та благоустрою-головний архітектор Красненської селищної ради -головний архітектор ВЛАДИКА Мар'яна Юріївна.

-Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується проекту є Красненська селищна рада.

4) Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ: не передбачено.

ДПТ

Записка

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь