A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Роботи з благоустрою в селах Задвір’я та Богданівка

Дата: 24.04.2024 16:42
Кількість переглядів: 31

Фото без описуЗа дорученням селищного голови Романа Фурди та сприяння старости Задвір’янського старостинського округу Едуарда Марціняка, у населених пунктах Задвір’я та Богданівка, відбулися роботи з наведення чистоти, нового вигляду місцевості тощо.

Наші працівники Красненського селищного комунального підприємства провели ряд заходів з благоустрою.

Зокрема, у селі Задвір’я, біля адмінбудинку, народного дому, школи проведено розчистку тротуару, що дає змогу мешканцям села зручно пересуватись і не наражати себе на небезпеку, ходивши по автомобільній дорозі.

Для комфортності та зручності відвідувачів облаштовано біля місцевої амбулаторії автостоянку. До проведення робіт долучився місцевий підприємець Петро Пинда, який надав більше трьох тонн каменю. Тепер не потрібно паркувати автомобілі на дорозі біля амбулаторії, їх залишайте на облаштованій автостоянці.

Фото без описуОкрім цього, проведено ряд інших заходів з благоустрою, до яких власною технікою долучився підприємець Володимир Басараб.

Дякуємо підприємцям, які завжди відгукуються на прохання і допомагають.

Ще одним нашим завданням стала ліквідація сміттєзвалища у селі Богданівка. Ці заходи спрямовані на забезпечення чистоти та охайності у селі, а також на покращення умов для мешканців села.

Фото без опису– Всім приємно споглядати чистоту, а для цього треба зовсім небагато – не кидати сміття на вулицях, по узбіччях, в лісі, собі під ноги, - каже староста Задвір’янського старостинського округу Едуард Марціняк. – Не створюйте стихійних сміттєзвалищ, купуйте марковані мішки! Їх можна придбати у комунальному підприємстві або в центрі старостинського округу.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь