Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Великодні гаївки в Красненській ТГ

Дата: 08.05.2024 18:07
Кількість переглядів: 77

Фото без описуЗ нагоди Великодня в населених пунктах громади пройшли традиційні гаївки. Діти водили хороводи та співали пісень, забави та конкурси пройшли у цікавій й жвавій атмосфері.

Збереження народних традицій та їх популяризація серед дітей та молоді забезпечує зв’язок між поколіннями, допомагає розвивати їх національно-патріотичну самосвідомість, пишатися власною історією.

Фото без описуПрацівники культури Красненської ТГ спільно зі зразковими танцювальними колективами "Плеяда" та "Енерджі", танцювальним гуртком "Point" та вокальним гуртком "Melodi" провели гаївки у храмах селища Красне: св.рівноапостольної княгині Ольги, Рівноапостольного Володимира Великого, св.Пророка Іллі. Музичний супровід до гаївок: скрипка - Приставська Оксана, баян - Козак Михайло.

Також гаївки за участі працівників культури, церковних громад та свяшенослужителів відбулися в інших населених пунктах громади.

Фото без описуХай Господь збереже нашу Україну та наші домівки! Дякуємо воїнам ЗСУ, що маємо можливість зустрічати Великдень! Сподіваємося, що наступні свята будемо відзначати зі своїми родинами у вільній від загарбників Україні!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь