Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Продовжуємо допомагати захисникам

Дата: 07.06.2024 17:04
Кількість переглядів: 76

Фото без описуВ сучасному світі, де технології стають необхідним елементом захисту та безпеки, важливою стає здатність використовувати передові засоби для забезпечення обороноздатності. Днями Красненська селищна рада на звернення однієї із військових частин за кошти платників податків на загальну суму майже 100 тисяч гривень закупила для захисників п'ять дронів FPV 8 з акумуляторами.

FPV 8 - це передові безпілотні літальні апарати з вбудованою системою FPV (First Person View), що дозволяє операторам переглядати зображення з камери на дроні у реальному часі через спеціальні відеогарнітури або екрани.

Фото без описуЗа словами селищного голови Романа Фурди, який постійно підтримує зв’язок із нашими захисниками, військові віддають велику перевагу дронам FPV 8, адже ці «пташки» мають широкий спектр застосувань у військовій сфері. Вони можуть бути використані для розвідки та моніторингу, патрулювання кордонів, пошук і рятування, підтримка у вогневій підготовці.

«Закупка дронів FPV 8 для військових частин є важливим кроком у покращенні обороноздатності та забезпеченні безпеки, - каже селищний голова Роман Фурда. – Ці передові технології дозволяють військовим силам ефективніше виконувати завдання на землі, у повітрі та на воді, зменшуючи ризики для життя та здоров'я військовослужбовців».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь