A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Відділ архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та благоустрою

ПОВІДОМЛЕННЯ

        Красненська селищна рада повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації –детальний план території для будівництва та обслуговування виробничих приміщень та напірного каналізаційного колектору в межах вулиці Головна  в с. Утішків Золочівського району Львівської області.

15:26:11 20.09.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ

         Красненська селищна рада повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації – внесення змін в детальний план території в межах вулиці Золочівська в смт. Красне Золочівського району Львівської області з метою впорядкування території для будівництва та обслуговування торгово-складських приміщень .

15:18:56 07.09.2023

Оголошення щодо моніторингу та оцінки ступеня безбар’єрності

Відповідно до пункту 9 Порядку проведення моніторингу та оцінки ступеня безбар’єрності об’єктів фізичного оточення і послуг для осіб з інвалідністю, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26 травня 2021 року № 537, визначено об’єкти, що підлягають моніторингу у 2023 році.

16:00:45 21.08.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ

Красненська селищна рада повідомляє про оприлюднення заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації – внесення змін в детальний план території для реконструкції підсобного цеху, критого току та зерносховища по вул. Центральна в с. Мармузовичі Золочівського району Львівської області.

15:32:38 25.07.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Проект детального плану території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Загородня в с.Задвір’я Золочівського району Львівської області. Земельна ділянка, передбачається для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

10:11:02 05.06.2023

Інформаційне повідомлення

ДО ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО), що розміщений за посиланням https://krasne-rada.gov.ua/news/1680511439/

17:49:36 20.04.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Відповідно до рішення Красненської селищної ради №729 від 10 лютого 2022 року розпочато розроблення проєкту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Свенціцького в смт.Красне Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області  .

12:35:04 27.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь