Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Відділ архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та благоустрою

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Відповідно до рішення Красненської селищної ради №729 від 10 лютого 2022 року розпочато розроблення проєкту детального плану території та звіту про стратегічну екологічну оцінку земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул.Свенціцького в смт.Красне Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області  .

12:35 27.03.2023

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Проект детального плану території для будівництва та обслуговування виробничо-складських приміщень в межах вулиці І. Франка в смт. Красне Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області. Земельна ділянка, передбачається для виробництва та обслуговування виробничо-складських приміщень з цільовим призначенням з КВЦПЗ 11.02 «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» V класу шкідливості.

11:37 27.03.2023

До уваги!

Красненська селищна рада повідомляє, що 17.02.2023 року  о 11.30 год.  за адресою: смт.Красне вул. Франка І., 2а в приміщені  селищної ради, відбудуться громадські обговорення щодо "проєкту аналітичного звіту за 2022 рік містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Красненської територіальної громади". 

17:32 14.02.2023

Проєкт аналітичного звіту за 2022 рік містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Красненської територіальної громади

З метою вивчення громадської думки Красненська селищна  рада оприлюднює проєкт аналітичного звіту за 2022 рік містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Красненської територіальної громади,

16:52 06.02.2023

Про початок проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування/найменування вулиць

Красненська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування низки вулиць в Красненській ТГ, що носять назви комуністичного минулого.

16:42 25.05.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь