A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Відділ архітектури, містобудування, житлово-комунального господарства та благоустрою

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

Проект детального плану території для будівництва та обслуговування виробничо-складських приміщень в межах вулиці І. Франка в смт. Красне Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області. Земельна ділянка, передбачається для виробництва та обслуговування виробничо-складських приміщень з цільовим призначенням з КВЦПЗ 11.02 «для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості» V класу шкідливості.

11:37:22 27.03.2023

До уваги!

Красненська селищна рада повідомляє, що 17.02.2023 року  о 11.30 год.  за адресою: смт.Красне вул. Франка І., 2а в приміщені  селищної ради, відбудуться громадські обговорення щодо "проєкту аналітичного звіту за 2022 рік містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Красненської територіальної громади". 

17:32:08 14.02.2023

Проєкт аналітичного звіту за 2022 рік містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Красненської територіальної громади

З метою вивчення громадської думки Красненська селищна  рада оприлюднює проєкт аналітичного звіту за 2022 рік містобудівного моніторингу містобудівної документації населених пунктів Красненської територіальної громади,

16:52:12 06.02.2023

Про початок проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування/найменування вулиць

Красненська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення пропозиції щодо перейменування низки вулиць в Красненській ТГ, що носять назви комуністичного минулого.

16:42:10 25.05.2022

Повідомлення про оприлюднення проекту детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку(СЕО)

        Красненська селищна рада  повідомляє про оприлюднення  стратегічної екологічної оцінки проєкту містобудівної документації – детального плану території в с. Утішків з метою впорядкування території та визначення необхідної площі земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в с. Утішків на території Утішківської сільської ради Буського району Львівської області – с. Утішків, вул. Головна, 1а-о, 4, Буського району Львівської області.

15:21:19 10.01.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь