A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Оголошення

Повідомлення щодо запобігання отруєння бджіл!!!

Приватне підприємство «Західний Буг», невідокремлений структурний підрозділ с.Мармузовичі (Андріївка) інформує про те, що з 3 червня 2021 року на території Красненської громади будуть проводитись роботи з обприскування посівів с/культур.

09:10:46 01.06.2021

Розпочинається вивіз сміття із маркованими мішками!

До уваги мешканців Красненської громади! З 1 червня розпочинається вивіз сміття із маркованими мішками Красненського комунального підприємства. Для того, щоб не створювати стихійні сміттєзвалища у населених пунктах та не наражатись на штрафи, долучайтесь до ефективного централізованого вивезення побутових відходів! Марковані мішки можна придбати у офісах-старост Мармузовицького та Задвір’янського старостинських округах, у діловодів в с.Утішків, с.Куткір та с.Балучин, або здійснити платіж у найближчому поштовому відділенні чи через Приват 24. Реквізити:

09:10:33 31.05.2021

Недопустіть терористичних актів, диверсій та надзвичайних подій!

   ШАНОВНІ ГРОМАДЯНИ!      З метою недопущення терористичних актів, диверсій та надзвичайних подій, просимо Вас бути пильними.   Якщо у Ваше поле зору потрапили особи, які проявляють необґрунтований інтерес до військових об’єктів, об’єктів транспортної інфраструктури, підприємств, будівель органів влади та управління, а також сторонні підозрілі предмети, просимо терміново повідомляти за телефоном:

09:54:53 28.05.2021

Варто знати

  Буська районна філія Львівського обласного центру зайнятості інформує : "Урядом України прийнято постанову від 21.04.2021 року №397 "Деякі питаня сприяння економічній самозайнятості малозабезпечених сімей", яка набирає чинності з 1 січня 2022 року.

23:40:52 27.05.2021

Щодо проведення діагностики та гідравлічного випробування нафтопроводу!!!

ПрАТ «ФІРМА «НАФТОГАЗБУД» повідомляє Вас про те, що до 30 травня буде проводитись діагностика та гідравлічне випробування нафтопроводу по об’єкту «Капітальний ремонт І-ої черги лінійної частини нафтопроводу «Броди-Держкордон» з заміною труби Ду500 на ділянці км 37,3 – км 63,5».

22:12:36 25.05.2021

Оголошення конкурсу на заміщення вакантної посади

ОГОЛОШЕННЯ УВАГА !   КОНКУРС !     Відповідно до ст. 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», ст. 12 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», постанови Кабінету Міністрів України № 169 від 15 лютого 2002р. «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на заміщення вакантних посад державних службовців», Регламенту Красненської селищної ради, враховуючи рішення селищної ради від 16 грудня 2020 року №6 «Про затвердження структури та штатного розпису апарату управління та виконавчих органів Красненської селищної ради селищної територіальної громади на 2021 рік», оголошується конкурс на заміщення вакантної посади головного спеціаліста відділу соціального захисту населення Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області.      Документи подаються за адресою: смт. Красне, вул. Івана Франка, 2а, Золочівського району Львівської області впродовж тридцяти днів з дня опублікування даного оголошення на офіційному сайті Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області https://krasne-rada.gov.ua.      Деталі див. на сайті.       Селищний голова                                                                                   Роман ФУРДА  

17:55:51 24.05.2021

Повідомлення щодо запобігання отруєння бджіл

Приватне підприємство «Західний Буг», невідокремлений структурний підрозділ с.Мармузовичі (Андріївка) інформує про те, що з 17 травня по 19 травня 2021 року на території Красненської громади будуть проводитись роботи з обприскування посівів озимого ріпака.

14:04:21 16.05.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь