A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Оголошення

Громадське обговорення Концепції соціально-економічної адаптації Львівщини до умов воєнного стану і стратегічних напрямів економічного відродження на післявоєнний період

  Широкомасштабне вторгнення російських військ на територію України, а згодом ведення повномасштабних бойових дій, завдало чималу шкоду як економіці країни загалом, так і окремим її регіонам.

16:40:01 21.08.2022

ПОВІДОМЛЕННЯ про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проекті містобудівної документації

Відповідно до рішення Полтв’янської сільської ради від 22.12.2016. №78  розпочато розроблення проекту детального плану території по вул.Шевченка,9 в с.Полтва Золочівського (Буського) району Львівської області .

13:47:43 07.07.2022

Повідомлення про обробки від Апогей-агро

У період 16-17 червня у нічні години ТОВ “Апогей агро” буде проводити обробку посівів ярої пшениці на території Красненської територіальної громади (с. Куткір) наступними препаратами:

11:14:18 14.06.2022

Про безоплатну консультаційно-правову підтримку співробітникам переміщених українських закладів вищої освіти і наукових установ, які постраждали внаслідок агресії російської федерації

Інститут економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України у коаліції з ГО «Асоціація вчених – внутрішньо переміщених осіб» та Українським координаційним центром з підвищення правової освіти населення на базі Ресурсного Центру соціально-правової та професійної підтримки співробітників переміщених ЗВО/наукових установ, створеного за підтримки офісу Ради Європи в Україні реалізують програмну ініціативу «Правова підтримка співробітників переміщених закладів вищої освіти та наукових установ України, які постраждали внаслідок агресії російської федерації».

10:21:37 09.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь