A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Оголошення

Убий в собі москаля, не спалюй суху траву!

У такий складний час, в умовах воєнного стану свідомо нищити країну - це злочин! Надзвичайники звертаються до усіх громадян не спалювати суху траву та залишатись людьми. Спалювання сухої рослинності у військовий час прирівнюється до диверсійної роботи та подання світлових сигналів ворогу, знаків для авіації, тому переконливо просимо донести цю інформацію до тих хто не користується фейсбуком та повідбирати сірники у своїх стареньких батьків, для уникнення зайвих проблем.

11:51:14 18.03.2022

Важливо знати

Сьогодні в сусідніх областях пролунали вибухи. Разом із виттям сирен це вкотре нагадало краянам, що війна росії проти України триває.

10:54:02 11.03.2022

Знову такий довгоочікуваний ранок, знову дякуємо Господу за тиху ніч у громаді без сирен.

Війна… День 14… Стоїмо дальше.. Станом на 09:00 год. 9 березня 2022 року на території Красненської ТГ в приватному секторі проживає понад 300 внутрішньопереміщених осіб із зони бойових дій. Нагадаємо, що всі переміщені особи, які прибули до нашої громади, винаймають житло чи приїхали до своїх родичів та друзів, повинні з документами завітати у селищну раду для обліку. Також громадяни України чоловічої статті, віком від 18 до 60 років, які прибули на територію Красненської ТГ, повинні негайно протягом 24 годин з’явитись у Буський територіальний центр комплектування для взяття на військовий облік.

10:54:17 09.03.2022

Позаду ще одна доба війни, яка зробила нашу країну незламною, а її захисників – нездоланними.

 Попереду - нова сторінка українського опору. Ніхто не залишає і не планує здавати наші території окупантам. Ми живемо і будемо жити під блакитно-жовтим прапором! Тому що Україна має величезну армію захисників. І вона складається не лише з військових. До неї належать всі, хто робить свій внесок у перемогу! Від «Привида Києва», який збив уже 21 ворожий літак, до відважних мешканців Енергодара й Мелітополя та інших міст і сіл. І майбутня перемога залежить від того, наскільки злагоджено ми будемо:

10:11:54 03.03.2022

Наказ Львівської обласної військової адміністрації:

Громадянам України чоловічої статі, віком від 18 до 60 років, які прибули на Львівщину у зв’язку з евакуацією із зони бойових дій та інших населених пунктів, не пізніше 24 годин після прибуття необхідно з’явитися у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки у Львівській області для взяття на військовий облік.

14:42:40 02.03.2022

До уваги мешканців вул.Стуса (смт.Красне)!

Сьогодні, по вул.Стуса бригадою працівників РЕМу, проводитимуться ремонтні роботи. Через це, з 12:00 год. тимчасово буде відсутнє електропостачання по вул.Стуса, та її прилеглих вулицях.

10:08:19 02.03.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь