A A A K K K
для людей із порушенням зору
Красненська селищна рада
Золочівський район Львівська область

Дата: від до Скинути

У Красненській ТГ провели загальнотериторіальний велопробіг "Ціна свободи", присвячений пам’яті Героїв, які загинули за волю і незалежність України

У Красненській ТГ провели загальнотериторіальний велопробіг "Ціна свободи", присвячений пам’яті Героїв, які загинули за волю і незалежність України

Участь у заході взяли керівництво та працівники селищної ради, працівники культури, освіти, бібліотекарі, небайдужа молодь та громадськість.

17:42 29.08.2023

Триває реалізація Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану ​​​​​

Триває реалізація Програми підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану ​​​​​

Програма затверджена розпорядженням від 01.12.2022 №659/0/5-22ВА та Програма підвищення конкурентоспроможності Львівської області на 2021-2025 роки, затверджена рішенням обласної ради від 18.02.2021 №56 Програма підтримки бізнесу у Львівській області на період воєнного стану на 2023 рік працює через два інструменти:

12:24 29.08.2023

День пам'яті захисників і захисниць України

День пам'яті захисників і захисниць України

Сьогодні Україна вшановує пам'ять захисників і захисниць, які віддали свої життя, відстоюючи її суверенітет, територіальну цілісність у сучасній російсько-українській війні.

08:55 29.08.2023

Незалежність – як повітря. Його не помічаєш, але без нього неможливо жити

Незалежність – як повітря. Його не помічаєш, але без нього неможливо жити

Ще ніколи ми так не цінували свою незалежність, як останні 1,5 року найтяжчого випробування у нашій новітній історії. Кожна крапля поту та крові - це ціна, яку платять наші громадяни за нашу незалежність. Твердо знаємо, що переможемо.

18:13 24.08.2023

У Красненській ТГ помолились за Україну

У Красненській ТГ помолились за Україну

Сьогодні в умовах війни відзначаючи День прапора та 32-у річницю Незалежності України, в селищі Красне, біля пам'ятника Борцям за волю України, відбувся молебень за мир в Україні, який провели духовні отці Степан Жукровський, Володимир Целень та Юрій Толочний.

15:19 24.08.2023

Роботи в полі після жнив

Роботи в полі після жнив

Після  закінчення  жнив   на  полі  потрібно  зібрати  всю  солому. Якщо можливо,  провести  дискування  для  прополювання старих бур’янів і стимулювання проростання нових насінин. Для цього потрібно щоб пройшли рясні дощі, тому що після збирання врожаю грунт  має понижену вологість.  Після  розрізання  диском  бур'яни  будуть мати  більшу  поглинаючу  листкову  поверхню  і  менш  розвинену  кореневу систему,  що  полегшить  їх  знищення  при  низьких  дозах  внесення гербіциду  Раундап. Також можна застосувати гербіциди: Тотал, Отаман, Напалм, Геліос, Гліфовіт, Ураган форте, Антибур’ян та інші — все це речовини однієї групи під загальною назвою «гліфосати». 

18:06 23.08.2023

Оголошення  про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на  на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області «Красненська міська лікарня»

Оголошення про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області «Красненська міська лікарня»

     На виконання рішення Красненської селищної ради від 17 серпня 2023 року №1094 «Про проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області «Красненська міська лікарня» Красненська селищна рада оголошує про початок формування конкурсної комісії для проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства Красненської селищної ради Золочівського району Львівської області «Красненська міська лікарня»,  відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 27 грудня 2017 року №1094 «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на зайняття посади керівника державного, комунального закладу охорони здоров’я» (далі – Порядок).

12:11 23.08.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь